GRØN KLINIK / bæredygtige klinikker / Cirkulære værnemidler / skån miljøet med GMAF Circular Medico

Grøn Klinik

Forum for bæredygtige klinikker

GRØN KLINIK

Certifikatet ”GRØN KLINIK” udstedes af fonden Global Material & Asset Fond. Årets besparelse af CO2. Certifikatet modtages i ramme til ophængning.
I disse år med stort fokus på bæredygtighed, grøn omstilling og klimamål, er signalet ekstremt stærkt overfor patienter, kunder og medarbejdere.

Alle produkter fra GMAF Circular Medico indgår i vores TAKE BACK koncept og bidrager herved til besparelsen af CO2 og udstedelse af certifikatet ”GRØN KLINIK”.

For 1 kg.  spares der 5,32 kg CO2. Det er svarende til ca. 300 operationsmasker/mundbind.

Vi vil hjælpe Danmark til at forblive i førertrøjen for at nå FN´ klimamål og vi ønsker alle at bidrage til den cirkulære økonomi. Vil du vide mere om, hvordan I bliver en ”GRØN KLINIK” ring til os allerede i dag!

Initiativet "GRØN KLINIK", blev lanceret under Tandfaglige Dage 2021 i Bella Center, vil vi slå et slag for at udbyde en platform for at bæredygtigheden og klimamålene kommer til udtryk på en synlig måde overfor patienter, medarbejdere og den offentlige mening.

Det er en vigtig opgave at understøtte den grønne omstilling selv i det små - og som man siger mange bække små ...

I Danmark har vi tusindvis af kliniker som kan bidrage betydeligt og i fællesskab.

Operationsmasker er kun et af mange forbrugsprodukter som kan blive circulære og ofte anvendes på den måde brugeren er vandt til i dag. Ingen kan mærke eller føle forskel når gode produkters materiale indstilles til at kunne cirkulere og det er vigtigt for både brugerens tryghed og den måde vi accepterer nyheder på.

Kontakt os og se hvordan vi fælles kan bidrage til at Danmark forbliver i førertrøjen for at nå FN's klimamål og danner et godt eksempel for andre lande at følge.