Spændende samarbejde med canadiske Zentek

Posted by larstk - 2022-01-14 16:30:53

Som Ingo Walterscheid og Lars Thomas Kristensen er citeret for i Zenteks pressemeddelelse, men som vi blot vil understrege:

"Vi er begge begejstrede for at arbejde sammen med Zenteks meget professionelle team, der kombinerer deres styrke ved deres nanoteknologi ZENGuard™ med vores Circular PPE™ kirurgiske masker. Vi ser frem til at samarbejde med Zentek, om at levere vores cirkulære returløsning, for at eliminere spild og væsentligt sænke CO2-emissioner i sundhedssektoren i Canada og på andre markeder.

Nedenstående tekst er en kopi af Zenteks pressemeddelelse udgivet den 13.01.2022 - Original artikel.


Zentek annoncerer bindende hensigtserklæring med GMAF Circular Medico for ZENGuard™-Enhanced Circular PPE™

Guelph, ON

Zentek Ltd. (“ZEN” eller “Selskabet”) (TSX-V:ZEN og OTC:ZENYF), en canadisk IP-udviklings- og kommercialiseringsvirksomhed med fokus på næste generations sundhedsløsninger, er glade for at kunne meddele, at de har indgået en bindende hensigtserklæring ("LOI") med GMAF Circular Medico ApS ("GMAF") om at producere og sælge ZENGuard™-forbedrede GMAF varemærkebeskyttede genanvendelige kirurgiske masker ("Circular PPETM").

Som tidligere annonceret i sin pressemeddelelse dateret 29. november 2021, giver ZEN's Medical Device Establishment License ("MDEL") virksomheden mulighed for at arbejde med andre producenter og distributører rundt om i verden for at sælge klasse I PPE-produkter på det canadiske marked. I henhold til vilkårene i LOI er ZEN og GMAF blevet enige om at forhandle i god tro med henblik på at indgå en endelig aftale om at bringe Circular PPETM coated med ZENGuard™ til det canadiske marked, mens de også evaluerer regulatoriske krav på andre målmarkeder. Kommercielt salg af Circular PPETM med ZENGuard™ uden for Canada vil være underlagt gældende myndighedsgodkendelser.

Danmark-baserede GMAF har med succes etableret et genbrugsprogram til at indsamle og desinficere kirurgiske masker og omdanne dem til polypropylen-piller, der skal genbruges i deres produktion af kirurgiske masker og andet personligt beskyttelsesudstyr. ZEN og GMAF har til hensigt at samarbejde om at inkorporere ZENGuard™ i GMAFs cirkulære PPETM kirurgiske masker. GMAF’s produktionsanlæg er beliggende i Randers, Danmark. ZEN og GMAF vil søge at optimere logistikken ved at overveje en række leveringsmuligheder, herunder, uden begrænsning, ZEN shipping ZENGuard™, der skal anvendes på materialer på det anlæg i Tyskland, hvorfra GMAF i øjeblikket henter sine råmaterialer til kirurgiske masker.

Greg Fenton, administrerende direktør for ZEN, kommenterede: "Forbedret PPE er en vigtig del af at begrænse spredningen af ​​infektioner globalt, og vi mener, at deaktivering af patogener og forbedring af bakteriel og viral filtreringseffektivitet af kirurgiske masker med vores ZENGuard™-teknologi kan hjælpe med at opnå dette. Mens pandemien i høj grad har øget bevidstheden om vigtigheden af ​​infektionskontrol, har den også fremhævet behovet for bæredygtige løsninger, der reducerer affald, forurening og vores CO2-fodaftryk. Zenteks vision er en sundere og sikrere verden gennem nanoteknologi, og ved at samarbejde med GMAF tror vi på, at vi kan hjælpe med at opnå dette ved at beskytte både mennesker og miljøet.”

Ingo Walterscheid og Lars Thomas Kristensen, medstiftere af GMAF, kommenterede, "Vi er begge begejstrede for at arbejde sammen med Zenteks yderst professionelle team, der kombinerer deres styrke på deres nanoteknologi ZENGuard™ med vores Circular PPE™ kirurgiske masker. Vi ser frem til at samarbejde med Zentek om at levere vores cirkulære returløsning, for at eliminere spild og væsentligt sænke CO2-emissioner i sundhedssektoren i Canada og andre målmarkeder."

Om Zentek Ltd.

Zentek er en nanoteknologivirksomhed, der udvikler og kommercialiserer næste generations sundhedsløsninger inden for områderne forebyggelse, detektion og behandling. Zentek er i øjeblikket fokuseret på at kommercialisere ZENGuard™, en patentanmeldt coating, der har vist sig at have 99 % antimikrobiel aktivitet, inklusive mod COVID-19, og potentialet til at bruge lignende forbindelser som produkter mod infektionssygdomme. Virksomheden har også en eksklusiv aftale om at være den globale kommercialiseringspartner for en nyudviklet aptamer-baseret teknologi til hurtig patogendetektion.

Om GMAF Circular Medico ApS

GMAF Circular Medico ApS blev etableret den 6. april 2020 som et datterselskab af Global Material & Asset Fond, en kommerciel dansk fond, der støtter FN's Sustainable Development Goals ved hjælp af cirkulær økonomi-modeller. Midt i coronavirus-pandemien indledte Global Material & Asset Fond et OPP-samarbejde med Region Hovedstaden på vegne af Danish Emergency Task Force for at sikre hurtig udvikling af bæredygtige værnemidler og produktion af nationale beredskaber til det danske sundhedsvæsen.

For mere information:

Matt Blazei
Tlf.: (212) 655-0924
E-mail: mattb@coreir.com

GMAF Circular Medico ApS
Ingo Walterscheid
Tlf.: +45 30214773
E-mail: info@circularmedico.com

For at finde ud af mere om Zentek Ltd., besøg venligst vores hjemmeside på www.Zentek.com. En kopi af denne pressemeddelelse og alle væsentlige dokumenter vedrørende virksomheden kan fås på ZENs SEDAR-profil på www.sedar.ca.

Fremadrettede erklæringer

Denne pressemeddelelse indeholder fremadrettede udsagn. Da fremadrettede udsagn omhandler fremtidige begivenheder og forhold, involverer de i sagens natur iboende risici og usikkerheder. Selvom Zentek mener, at de antagelser og faktorer, der er brugt til at udarbejde den fremadrettede information i denne nyhedsmeddelelse, er rimelige, bør der ikke lægges unødig tillid til sådanne oplysninger, som kun gælder fra datoen for denne nyhedsmeddelelse, og der kan ikke gives nogen sikkerhed. givet, at sådanne hændelser vil forekomme inden for de oplyste tidsrammer eller overhovedet. Zentek fraskriver sig enhver hensigt eller forpligtelse til at opdatere eller revidere enhver fremadrettet information, hvad enten det er som følge af nye oplysninger, fremtidige begivenheder eller andet, ud over det, der kræves af loven.

Hverken TSX Venture Exchange eller dens reguleringstjenesteudbyder (som dette udtryk er defineret i TSX Venture Exchanges politikker) påtager sig ansvaret for tilstrækkeligheden eller nøjagtigheden af denne udgivelse.

Del på SoMe: