Om os

Om os

GMAF Circular Medico ApS ønsker at skabe en grønnere verden, som kan modvirke presset på vores ressourcer. Derfor arbejder vi med at udvikle langvarige løsninger med bæredygtige og cirkulære produkter til gavn for os alle.

I Randers producerer vi Type IIR og FFP2 operationsmasker/mundbind, hvor vi kan genanvende op til 98% i vores cirkulære løsning, som vi kalder Take Back.

Vi leverer i dag til Regionerne og herunder hospitaler, tandlæger, praktiserende læger og sundhedssektoren.

GMAF Circular Medico ApS arbejder med FN´s verdensmål for bæredygtig  udvikling.

Læs mere om vores produkter her
Læs mere om vores Cirkulære løsning/Take Back her
Læs mere om vores Grøn Klinik her

GMAF Circular Medico ApS er etableret den 6. april 2020 som datterselskab af den erhvervsdrivende fond Global Material & Asset Fond, midt i coronapandemien. Behovet for sikring af et nationalt beredskab for produktion af værnemidler blev defineret af øverste politiske instans.

Kaldet blev hørt og GMAF Circular Medico ApS indledte et OPS samarbejde med Region Hovedstaden / NOST for det danske sundhedssystem. Målsætningen er udviklingen af en dansk produktion af bæredygtige cirkulære Type IIR operationsmasker og andre værnemidler.

I mellemtiden er en rammeaftale om produktion og leverance af de første 8 mio. danskproducerede masker underskrevet og som understøtter et dansk beredskab for værnemidler.​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​Kontakt vores team direkte her

GMAF Circular Medico opfinder løsning på kæmpe plastikproblem